Teamuitjes op eigen locatie in Rotterdam

vrijdag november 18, 2022 |
Teamuitjes op eigen locatie in Rotterdam

Bij Uitjesbureau werken wij samen met diverse horeca -en evenementenlocaties, maar hoe leuk is het om je teamuitje Rotterdam  op jullie eigen locatie te organiseren? Een paar voordelen zijn, dat je op je eigen locatie geen zaalhuur hoeft te betalenén dat (de meeste) medewerkers al op locatie aanwezig zijn. Dit scheelt weer de huur van een touringcar en CO2 uitstoot! Dat is mooi meegenomen!

Naast voordelen in geld en tijd zijn er ook voordelen voor de sfeer. Je kunt het zelf helemaal aankleden zoals hoe het voor jou en je collega’s leuk is en je hoeft geen rekening te houden met andere gasten in een horecalocatie! Regel je eigen drankjes en hapjes en maak het gezellig! Als je een team samenstelt van mensen die helpen met de organisatie, hoef je ook niet alles alleen te doen. 

En over de organisatie van het evenement zelf, daar hoef je helemaal niet over na te denken! Daar komen wij van Uitjesbureau Rotterdam om de hoek kijken. Wij regelen een ervaren entertainer die op locatie een geweldige middag of avond komt verzorgen. Onze entertainers en begeleiders leiden wij zelf op en hebben veel ervaring in presenteren, acteren en sfeer creëren. Wij kunnen hierdoor garanderen dat zij er een feestje van maken voor jullie!

Al onze activiteiten kunnen op eigen locatie georganiseerd worden. Hiervoor hoeven wij alleen een aantal details te weten en de rest regelen wij! Zoals bijvoorbeeld het ombouwen van een stadsspel naar een speciale locatie vlak bij jullie kantoor? Geen probleem! Heb jij andere bijzondere wensen voor een teamuitje op eigen locatie in Rotterdam? Breng ons op de hoogte en samen kijken we naar de mogelijkheden. Onze event managers staan te trappelen om je te ontmoeten!

Over Uitjesbureau

Uitjesbureau is gevestigd in Amsterdam en is al 21 jaar trotse voorloper op het gebied van originele, interactieve en innovatieve bedrijfsuitjes op hoog niveau in heel Nederland. Ieder jaar verrassen we de markt met uitdagende concepten. Ons ervaren team bestaat uit gemotiveerde event managers die werken vanuit passie en creativiteit.   

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.