De leukste zoete restaurants in Rotterdam op rij!

dinsdag oktober 4, 2022 |
De leukste zoete restaurants in Rotterdam op rij!

Ik ken echt niemand die niet gek is op zoetigheid. Mij kun je er middenin de nacht voor wakker maken. Taart, cakejes, donuts, chocola, slagroom en zo kan ik nog wel even doorgaan. Het water loopt me al in de mond! Als jij, net als ik, ook zo gek bent op zoetigheid dan moet je dit artikel zeker lezen. Vandaag deel ik namelijk de leukste zoete restaurants in Rotterdam met jou! Lees snel verder, ik zet ze voor je op een rijtje.

De lekkerste zoete restaurants van Rotterdam op een rijtje

Ik ga niet teveel meer kletsen, laten we meteen beginnen met het rijtje!

  1. Lof der zoetheid wordt beoordeeld met een 4,4 uit 5. Je kunt hier ontbijten, lunchen en natuurlijk zoete dingen bestellen zoals taart! Daarnaast hebben ze bijvoorbeeld ook een high tea en, ook al kan ik me dat niet voorstellen, mocht je niet van zoet houden dan hebben ze ook een aanbod met hartige lekkernijen.
  2. Sue wordt ook beoordeeld met een 4,4 uit 5 en ze verkopen veganistisch én suikervrije lekkernijen. Ze hebben een ontzettend groot aanbod aan heerlijkheden. Echt genieten!
  3. De Urban Espresso bar wordt beoordeeld met een 4,8 uit 5. Hier kun je terecht voor de heerlijkste koffies in allerlei soorten. Ontbijt, lunch en je kunt er borrelen. Daarnaast hebben ze ook take aways en natuurlijk taart.

De lekkerste donuts in Rotterdam

Een ander super leuk tentje is  Belicio Cheatday, alleen de naam is al geweldig toch? Ze hebben meerdere vestegingen waaronder ook één in Rotterdam. Ze bieden verschillende arrangementen aan zoals een ‘’high cheat’’ of een chocolade fundue. Ze hebben een chocoladefontein en wat ook leuk is om te weten is dat je er een kinderfeestje kunt geven en je kunt een ijskar huren. Kortom, één groot feest!

Wat ook bijzonder is is dat ze donuts verkopen met allerlei verschillende en vooral ook unieke toppings verkopen. Zo kun je bijvoorbeeld een donut met kinder bueno topping of kit kat topping kopen. Dit zijn zeker de lekkerste donuts van Rotterdam.

Ik wens je een hele fijne dag in Rotterdam en wanneer je uitgeput thuiskomt na een lange dag slenteren door de winkelstraten verwen jezelf dan bij thuiskomst met één van deze heerlijke alcoholvrije cocktails. Enjoy!