De voordelen van een eigen Rotterdam 010 nummer

maandag augustus 1, 2022 |

Rotterdam is een van de grootste en belangrijkste steden van Nederland. Daar zal iedereen het over eens zijn, behalve misschien mensen uit Amsterdam. Rotterdam heeft uitstraling en is een belangrijke havenstad in Europa. Het is daarom goed te begrijpen dat veel bedrijven een eigen Rotterdam 010 nummer willen hebben om mee te profiteren van de uitstraling van een 010 nummer en het vertrouwde gevoel dat daarbij hoort. Daarvoor hoef je niet eens in de regio Rotterdam te wonen. In dit artikel vertellen we er alles over.

Hoe pak je het aan?

Er zijn meerdere Nederlandse providers die telefoonnummers aanbieden uit alle regio’s in Nederland. Dus ook de populaire Rotterdamse 010 nummers. Je kunt bij hen een of meerdere nummers afnemen. Ze bieden daarvoor vaak verschillende pakketten aan. Deze nummers kun je vervolgens doorschakelen naar welk telefoonnummer je maar wilt. Zo kun je ze ook doorschakelen naar een mobiel nummer. Op die manier kun je overal ter wereld gesprekken ontvangen die binnenkomen op je 010 netnummer. Degenen die je bellen hebben daar geen idee van, wat hen betreft bellen ze gewoon met een bedrijf in Rotterdam.

De kosten

Wellicht denk je dat een 010 nummer aanschaffen behoorlijk prijzig is. Dat valt echter wel mee, het is niet duurder dan andere nummers, en het maakt ook geen verschil of je in de regio Rotterdam gevestigd bent of ergens anders. Je kunt een pakket aanschaffen voor één of meerdere nummers. Voor zo’n pakket betaal je een maandelijks bedrag en je kunt vaak kiezen of de gesprekskosten daarbij inzitten. Er worden wel aansluitkosten berekend maar in veel gevallen betaalt de provider dat voor je als je bij hen een pakket afneemt. Het komt er dus eigenlijk op neer dat je voor weinig geld één of meerdere 010 nummers kunt aanschaffen, met alle voordelen van dien.

Conclusie

Een eigen Rotterdam 010 nummer aanvragen heeft veel voordelen. Je hoeft zelf niks te regelen, de provider zet alles voor je in werking zorgt ervoor dat de binnenkomende gesprekken worden doorgeschakeld naar het nummer dat je daarvoor hebt aangewezen. De bellers zullen denken dat ze met een Rotterdams bedrijf te maken hebben, terwijl jij wellicht heel ergens anders de telefoontjes beantwoordt. Zo profiteer je van de vertrouwdheid van een bekend nummer en dat is zeker aan te raden als je bedrijf bijvoorbeeld iets met de scheepvaart te maken heeft. In dat geval kun je je richten op het havengebied om je bedrijf te profileren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.